Onze club is géén businessclub, maar een plaats waar leden in alle openheid praten over ontwikkelingen in de maatschappij, beroep en privéleven. Fellowship en service aan de maatschappij vormen de basis voor succesvol lidmaatschap. In onze club kun je in een uitstekende sfeer veel van anderen leren.

Rotary is niet politiek of religieus geëngageerd en staat open voor mensen, ongeacht hun leeftijd, etniciteit, ras, huidkleur, nationaliteit, religie, geloof, sociaal economische status, cultuur, geslacht, seksuele geaardheid en genderidentiteit.

Wat voor leden zoeken we?

Onze leden zijn ondernemend, onderscheiden zich in hun vak of beroep en willen onze samenleving verder brengen. Wij gaan informeel en vriendschappelijk met elkaar om. Daarom moeten nieuwe leden bij ons passen en kun je op uitnodiging lid worden.

Ben je werkzaam in een bepalende of specialistische functie? Heb je tijd en zin om je in te zetten voor maatschappelijke projecten? Ben je op zoek naar inhoudelijke, verdiepende gesprekken? Laat het ons weten, dan nemen we contact met je op. E-mail:

Internationaal netwerk

Als lid van Rotary word je niet alleen opgenomen in een dienstbaar netwerk, het lidmaatschap is een internationaal paspoort waarmee je welkom bent in elke club over de hele wereld. Rotary verruimt je blik op de samenleving.